fredag 10. august 2012

En oppdatering mellom regnbygene


Her kommer det endelig et livstegn, regn til tross, mye skal fikses og ordnes så datatid blir det lite av. Andre slåtten er i gang, eller det vil si delvis ferdig. Kent har bytta jobb, endra turnus og må ta en del kurs, alt dette i den tiden gresset skulle vært slått. Men så var det det været da.... Når han har vært hjemme og værmeldingene bra, har han slått ned. Selvfølgelig har det ikke blitt så strålende vær som meldt, og en del regn har blitt med gresset inn under plasten, men det var enten det eller bli helt fri for for til vinteren, for gresset var slått ned, så det måtte bare kjøres på. Litt gjenstår, så kanskje helga blir bra, i følge Storm blir det supert( tror det selvsagt ikke før vi ser det)


Ellers så har vi fått noen nye kalver, og flere skal det bli. Så langt har vi fått en del kvigekalver, så da håpes det at de "mindre gode" kyrne kommer med oksekalver. Junior er selvsagt med i fjøset så mye som mulig, noen dager med møkk fra støvlene og helt opp i hårrota uten at det gjør noe. 


Denne kalven har vi venta lenge på, mulig mamma'n tok seg god tid siden den forrige kua kalvet 10 dager før tiden. I går kom i allefall ei stor frøken etter 10556 Motrøen til verden, kanskje blir dette ei bra melkeku en dag, spenene var fint plassert og mora er ei god melkeku, så det er lov å håpe. 

Fin fredag folkens!!!!
1 kommentar:

christine sa...

Åh så søtt med nyfødte kalver.
Glede meg te og se flere bilder av flere kalver.

Tøft bilde av minsten og kalven.

Go helg til deg.