lørdag 20. august 2011


Hva er vel mere herlig enn å tilbringe sommeren i det fri?! Disse unge damene bryr seg svært lite med at det er regn en dag eller tre, kanskje syns det er like greit, hvem vet. Men jeg tror samtidig at de liker det fine været også, for da kan det jo hende at noen går forbi;) Ikke vet jeg hvordan de reagerer om andre enn oss kjente kommer, men de kom i allefall løpende lenge før vi nådde gjerdet denne dagen. Rose først, Bassi på slep og så resten en etter en, før de nådde porten var både Rose (den hvite, 561) og Bassi ( den sorte med hvit maske) kommet langt bak i rekka.


Disse to damene( de to brune) er derimot noe for seg selv, de er tvillinger, vårt fjerde par med tvillinger siden vi tok over i 2003! Disse var det første paret med to av samme sorten, husker fødselen så godt for Kent og jeg var ikke enig;) Jeg satt blegg og venta helt sikker på at det var en til, og Kent flira av meg for det var da helt vanlig med etterrier, vel hvem hadde rett;) Først kom Triksi (545) så kom Diksi (546), så da tenkte vi at vi var heldig som fikk to kviger som etterhvert skulle gå inn i melkeproduksjonen.... Vel, mulig disse aldri bli melkekyr, det spøker for deres fremtid om de nå kommer hjem og ikke har tatt kalv før årets beitesesong...også. Jeg krysser fingrene for to nye kalver like over jul!!!!

2 kommentarer:

iphone skærm sa...

Super gode billeder :)


Hilsen

Henrik
http://iphone-skærm.dk/

TANKESPINN og VIRVELVIND sa...

Flotte blogger du har, og utrolig spennende å se litt fra innsiden av gårdsdrift! Digger de ku-bildene dine, både jeg og mannen min digger de små hårtustene de har på hodet ;) Skjønninger!
Fint å se bilder av de fine barna dine som storkoser seg også :)