torsdag 15. mars 2012

Kakefest


I går kom det to kjekke karer fra Felleskjøp Nordmøre og Romsdal til gards med kake og gave til oss. Vel  nå er ikke fjøset nytt lenger i den forstand, men kalenderen har vært fullbooka ei stund. Nå er det i allefall ingen tvil om at byggeperioden her på Gaustad gård er offisielt over, og enhver som trår over dørstokken vil se at her er det DeLaval som gjelder:) Vi er kjempefornøyd med den servicen vi har fått disse årene, den første ideen vår om et lite påbygg ble tegnet ned for tre år siden og som vi alle vet endte det opp med et langt stØrre  tilbygg på grunn av de som satt på landbruksavdelingen på fylket. En stor takk til Jostein for flotte innspill, gode løsninger og ikke minst et hav av tålmodighet! Vi har i dag et velfungerende fjøs og en arbeidsplass vi er stolte av. Så til til tross for at de på fylket påførte oss minst 4 millioner mer i gjeld, så fortjener de også en aldri så liten takk  ;) 

Nå håper vi at vi kan være til inspirasjon for andre som vurderer å gå inn i landbruket, for selv om det er mange tunge tak og hektiske perioder, så er det fullt mulig å drive gård med både en og to unger, ja til og med fire! Og det en ikke kan, det kan læres, og det du absolutt ikke klarer finnes det helt sikkert noen andre som kan fikse. Med litt prøving og feiling, så finner en til slutt ut hvordan ting skal gjøres, men det viktigste er nok at med en vilje av stål og masse godt humør så går alt så mye bedre!

Ha en flott helg alle sammen!!!

1 kommentar:

Janet sa...

Veronika, ikke er du bare ei god venninne, du er rett og slett et fantastisk menneske!! Du er SuperKvinnen, ingen over- ingen ved siden!

Blir helt målløs av alt du får til, med unger konstant rundt deg og en mann som er offshore titt og ofte!
All ære til deg kjære Veronika!
Megasvær knuseklem på vei :-)