torsdag 16. juni 2011

1. slåtten er i gang!

Så er jeg endelig tilbake å blogger også her...har tatt sin tid og jeg har permisjon fra fjøsarbeidet nå som  lillesøster er født, og dermed har jeg koblet ut det meste som har med den biten å gjøre. Nå går det forhåpentligvis mot lysere og varmere tider, og jeg kommer meg litt mere ut sammen med barna- store og små- og da blir det også mere å blogge om:)

I dag skinte sola fra en blå skyfri himmel, og da var det ingen tvil, her var det bare å sette i gang for fullt med den lenge etterlengta førsteslåtten! Noe ble slått ned i går og det har fått tørke godt i løpet av dagen, så nå er det raket sammen og presset til ball. Været følges nøye via Yr og Storm og vi krysser fingrene for at det blir som meldt, null regn er alt vi forlanger nå i disse dagene.

3 kommentarer:

weidemama sa...

Hei Veronika
Jeg er glad for at er med deg, vokste gresset svært godt og det har vært en god avling med rundballer hat.Bei for stall fôring oss det var for lite fordi det var for tørt. Vi gjør den første 2.Schnitt og alltid i en ny klemme, hvis det fortsatt er en 3. og 4. Seksjonen er da kjørte.
Beste ønsker til familien til Wilma

Prinsesse Vilikke sa...

Hei!!

Så herlige bilder! Kan nesten kjenne duften av nyslått.

Klem Karen

Just a Little Vintage sa...

Og da dufter det så godt ute!!! Jeg kan nesten kjenne duften av nyslått gress=). En herlig blogg du har! Min drøm er et lite småbruk=).

Ha en herlig helg!
Klemmer!